Customers Sharing

客戶分享

  • 生完仔仔後感覺身體差了,認識到 Young Med 慢慢幫我改善,女士護理值得推介!可調理身體同時又可以改善到皮膚。

    Bates Liu
    Bates Liu Finacial Planner
  • 結婚前做左一個纖體解碼program,成個人瘦左兩個碼,全輯婚紗相都影得好靚,好多謝 Young Med!我會繼續做 firming既療程 keep 住效果。

    Jessica Chong
    Jessica Chong Designer
  • 每天對住電腦工作10小時,好容易頸梗肩痛。自從試過YM的熱石按摩後,身體真的得到RELAX。我很喜愛這裡的facial和按摩,而且有很多選擇!

    Jaye
    Jaye OL
  • 做主播時對自己上鏡既角度會有一定要求,因為我想留比觀眾一個好印象。當我宣佈「我要結婚了」的時候,真的很緊張!影婚紗相前一個月急急做了渦旋HIFU,一次效果已經好明顯,包包面再變細,我好開心滿意!

    Gigi Choi
    Gigi Choi 前新聞記者

長篇介紹

長篇介紹

Start typing and press Enter to search